26 Aprilie 2023 – ZIUA MONDIALĂ A PROPRIETĂȚII INTELECTUALE

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale este cel mai important eveniment anual dedicat celebrării creativității și inovării la nivel mondial derulat sub coordonarea și sub patronajul general al Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI). Tema pentru anul 2023 stabilită de către Organizație este “Femeia și proprietatea intelectuală: accelerarea inovării și a creativității”.

În vederea sporirii gradului de conștientizare, cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, ORDA are deosebita onoare de a prezenta două videoclipuri prin care omagiem contribuția remarcabilă adusă de-a lungul timpului de către femeile din țara noastră creatoare, inventatoare și inovatoare la dezvoltarea culturală, economică și progres.

Adresăm cele mai calde mulțumiri tuturor celor care apar în videoclipuri, precum și celor care au colaborat la realizarea acestor materiale!

La Mulți Ani tuturor creatorilor și inventatorilor, precum și celor care activează în domeniul proprietății intelectuale!

 

Loading

Din aceeași categorie