Agorateka Romanian

Prezenta secțiune reprezintă o inițiativă ORDA în scopul informării publicului cu privire la diverse platforme online care oferă în mod legal conținut protejat prin drept de autor și/sau drepturi conexe, fiind totodată inclusă în cadrul Agorateka.

În permanentă actualizare, această secțiune cuprinde platforme online de unde utilizatorii pot, în mod legal, viziona, asculta, citi sau descărca filme, seriale, muzică, cărți, jocuri și imagini.

Agorateka este portalul paneuropean al Oficiului UE pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), creat prin intermediul Observatorului European al Încălcării Drepturilor de Proprietate Intelectuală, în scopul facilitării accesului la oferta de conținut legal online, fiind un punct de acces unic care permite căutarea în portalurile naționale.

Conform studiilor europene în domeniu, numeroși cetățeni nu cunosc unde pot accesa surse legale de conținut digital, spre exemplu, numai jumătate dintre aceștia menționează că știu de unde pot descărca în mod legal seriale tv.

De asemenea, pentru a induce în eroare utilizatorii, site-urile care găzduiesc conținut ilegal sunt asemănătoare cu cele care furnizează conținut legal, fiind astfel dificilă identificarea corectă a conținutului legal de cel pirat.  

Portaluri naționale hibrid

CINECLIC

Voyo

Digi Romania

NextGen Communications

TIFF UNLIMITED

Portaluri paneuropene

JustWatch

Kreatív Európa - Elindult a Lumiere VOD adatbázis!

 

Diverse

Netflix

Aplicații | Vodafone Personal

Deezer celebra 10 anos

Com operação de US$ 1 bilhão, Spotify solicita oferta inicial de ações nos EUA - TudoCelular.com

Open eBooks logo

agorateka - Home

Loading