Reprezentare ORDA la reuniuni internaționale

Ieri, a avut loc prima reuniune a Grupului de Lucru Proprietate Intelectuală al Consiliului UE, în format transversal, condusă de către președinția slovenă, pe agendă fiind incluse subiecte de drept de autor și de proprietate industrială, precum și coordonarea statelor membre UE în cadrul Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI).
De asemenea, tot ieri, s-a desfășurat cea de-a doua reuniune din seria ”Mese Rotunde privind Educația în domeniul Dreptului de Autor la nivel Internațional: Proprietatea Intelectuală și Creativitatea pentru Tineri”, organizată de către OMPI în colaborare cu Oficiul de Drept de Autor și Biblioteca Congresului din SUA în perioada 15 iunie 2021-22 martie 2022. Reiterăm faptul că dezvoltarea domeniului educația și proprietatea intelectuală, atât la nivel școlar, cât și universitar, reprezintă o prioritate pentru ORDA, experiența și contribuția țării noastre în materie fiind apreciată la nivel internațional.
Ambele evenimente au fost organizate în format videoconferință, din partea ORDA participând dl Răzvan C. Pop, director general, și dl Cristian Florescu, șef Serviciul Relații Internaționale.

Loading

Din aceeași categorie