Reuniune la nivel de conducere ORDA-OSIM

În baza planului anual de cooperare Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI)-România, în perioada 6-7 septembrie 2021 va fi organizată cea de-a 4-a ediție a Conferinței Regionale „Intellectual Property (IP) in the Digital Economy for Small and Medium-sized Enterprises (SMEs): Mastering the Game (3.0) on Business and Legal Issues for Video Game Industry Players.

Având în vedere contextul pandemic înregistrat în prezent la nivel mondial, ediția de anul acesta a Conferinței va fi organizată la București în format hibrid.

Ca și precedentele ediții, această conferință este organizată de către OMPI în colaborare cu Oficiul Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) și Universitatea Româno-Americană din București. De-a lungul timpului, parteneriatul între aceste instituții a avut numeroase realizări de seamă în domeniul proprietății intelectuale, cu ecouri ample atât pe plan național, cât și la nivel internațional.

În vederea bunei pregătiri a acestui eveniment de referință în ceea ce privește proprietatea intelectuală, ieri a avut loc la sediul OSIM o reuniune de lucru la care au participat dl Razvan C. POP, director general ORDA și dl Marian – Cătălin BURCESCU, director general OSIM.

Loading

Din aceeași categorie