Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale, sărbătorită în data de 26 aprilie, tema de anul acesta fiind „Women and IP: Accelerating innovation and creativity”

Cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale, sărbătorită în data de 26 aprilie, tema de anul acesta fiind „Women and IP: Accelerating innovation and creativity”, ansamblul de activități organizate de către România pe parcursul lunii aprilie a culminat cu o ceremonie care a avut loc în Sala Pașilor Pierduți din Palatul de Justiție – Curtea de Apel București.

Evenimentul a fost organizat de către InfoCons -20 de ani! – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România cu sprijinul Grupului de Lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuală.

Ceremonia s-a bucurat de participarea a peste 200 de persoane, reprezentanți de cel mai înalt nivel ai autorităților de stat, ambasadori şi reprezentanți ai misiunilor diplomatice, reprezentanți ai autorităților de reglementare și aplicare a legislației în domeniul proprietății intelectuale.

Cu acest prilej, au fost prezentate filmul de aproximativ 11 minute și spotul de 30 de secunde produse de ORDA prin care se omagiază contribuția remarcabilă adusă de către femeile inventatoare, creatoare și antreprenoare la dezvoltarea culturală, economică și progresul societății.

Suita de evenimente a fost încheiată de înmânarea diplomelor de excelență femeilor care s-au remarcat prin inventivitate și creativitate.

Loading

Din aceeași categorie